10 Grafică inspirațională despre filmul porno

BDSM: sugestii pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte de experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Servent Central”. In plus fata de gasirea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a localizeaza idei si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice tip de suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti obisnuit cu. Nu va stres daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM indicii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin Sursa articolului extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant cu apartament sau condo. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai vital BDSM sfaturi este ca trebuie sa parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in special in piele naturala precum si. Evident, este complet aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Spre deosebire de normal lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a manipulati un nou rol si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, net si, de asemenea, specializate magazine furnizati o uriasa selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da oferit stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea pune un guler si selecteaza o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, redus cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte functie joaca acele utilizare dominanta si intrare, o siguranta este extrem de vital. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de real durere, este de fapt vital sa decide un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un indicator pentru a renunta tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece subs ar putea fi ocazional inchis.

Fara rusine

image

BDSM este o speciala practica care solicita o masiva suma de incredere in companion. Acesta este inseamna ca ar trebui fie precum si are sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si bucurati-va de sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe suspiciune precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii participanti.

BDSM idei: Util ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti companion climax on your own - indiferent daca ramane in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti placere orice loc cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste vibratii, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discernamant.